THE AUTHOR

My photo

Assalamualaikum and hello, o awesome readers!

I guess I'm pretty cool person. I likes be positive, helping others, writing and exploring.  Also a fan of happy ending. Even life is too serious as it is. This blog i called as my second heart. Everything with Allah blessing, i'll share those awesome moments in my life. Overall i think is a lot about my family. 'Cause i love them....LOL.

Thanks for all your support! It means a lot. Anyway, welcome to my life.

Monday, May 26, 2008

Majlis pertunangan: Sister Yam

Assalamualaikum.

On 24 April 2008, my older sister, Mariam Shahrudin... telah selamat bertunang dengan En. Hayazid.
Congratulations! 
Tahniah.

Aku tak dapat menghadiri majlis bertunang ini sebab kena attend big exam.
But lain kali with Allah blessing, masa mereka kahwin. 
Aku pasti datang! 
Wajib.
Amin... 

On that special day, aku just boleh making a call and they sounds so excited. 
Jealous!

Of course lah kan. 
'Cause she is the first yang bertunang in our family. 
One big step in her life.
I'm happy for you dear. 
Pink is tema dia. And superb! 
I like it... Scroll down for more pictures.


Please ignore the wrong web spelling. Forgive me.
Nih taip maser kecelaruan jiwa.
Tada! 
That her and her hantaran segala. 
I seen those chocolate cake and jajan Apollo! Yummy. 
Best things ever. 
That power root, special sponsor from my Ayah. Penambah bilangan hantaran.

Last but not least, i have a question.

Is it really necessary for a girl to choose pink? 

'Cause i don't like pink.
This make me worried.
I also don't like when people matching girl with pink.
The pink is like a pink painter! No anything else...
Lalallallalaaaa.... 

I don't understand. 

Saturday, May 03, 2008

A Girl Who Needs No Introduction

Assalamualaikum w.b.t.

Firstly,
Aku nak cakap yang aku created this blog adalah sebagai medan untuk aku sharing any good things yang terjadi or berlaku dalam hidup aku. 
Fullstop.

Everything with Allah blessing, 
Yang aku rasa, aku sangat berbesar hati nak shared, aku akan post. 
Overall mungkin korang perasan is a lot about my family! 
Cause i love them. 
= )

Sebenarnya in reality...  aku bukanlah jenis orang yang super friendly, 
Nak share my probs and personal thing nih semua.
But kalau pendam, boleh gilak jadinya.
Selain ngadu pada Nya...
So, blogging adalah jalan terbaik so far yang aku fikir.

BTW, memangkan aku ni tak friendly
But I'm a good writer and listener. 
Geez... tak bad sangat kan? 
Just I don't like... talk to people actually.
Cause they don't understood what my thought and what i'm talking about, and i dunno why. 

Ramai complaint aku 'talk to fast'. Like F1 car racing maybe. 
So, if korang nak tahu aku pulak jenis tak suka ulang-ulang. 
Wasting my air liur. 
So maybe that the reason aku not too friendly so-so.
Forgive me. 
And i hope people can directly read my mind link, 
Sooo.... can you?

Sebab malas nak communicate, aku suka reading. 
First hobby yang aku addicted. 
If aku suka one book, 
Aku sanggup baca sampai buku tu habis. 
Sampai pagi and esok kena kerja pun aku, 'like i cared?' 
Tak makan, it's not big deal cause aku boleh accept it. 
Janji buku selamat khatam. 
And i really hated when somebody kacau! 
Bad manner i'am.  

And because of this, i wonder. 
How can I spent freaking five hours non stop to membaca this.
And not applied in islamic books that is good actually.
Other than those may like novel romantika de amour yang tak ada faedah?
Can you imagine.

And mainly, why not applied it in membaca Al-Quran... 
Big question I have here. 
Something yang aku akan fikir berulang kali about this matter. 

And it's really annoying because until now you cannot get the answer! 

Quran is the best cure for soul. 
I hope every time passing, aku dapat the answer. 
And if you should count the Favor of Allah, you could not enumerate them (Quran 16:18). 
Pray for me.


Lastly, hopes you’ll enjoy stalking and have a nice day.
See you in next post!

And ups, 
I also a die-hard-fan of angsa!
Cute meh.